Camelia şi Dan Voiculescu, trimişi în judecată de DNA

| 01 oct, 2013

Camelia şi Dan Voiculescu au fost trimişi în judecată în dosarul privind şantajarea administratorului firmei RCS&RDS Ioan Bendei.

În acelaşi dosar, şi directorul general Antena Group Sorin Alexandrescu este trimis în judecată de DNA.

Ştire în curs de actualizare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2013
Dragobete
e de bine
din ce vad ca ati scris inaintea mea, nu pot decat sa ma bucur. e de bine sa stii ca sunt oameni care chiar vad dincolo de mojiciile basiste, oameni care sunt realisti si cu capul pe umeri si vad adevarul. bravo, fratilor! tot asa si o sa ducem tara asta intr-o directie mai buna
02 oct, 2013
gabi
Acest dosar reprezinta o unealta de manipulare politica, Cei anchetati pentru coruptie ar trebui sa fie Bendei si Dragomir.
02 oct, 2013
CosmiX
inventii
basescu si ai lui tot incearca sa le darame imperiul voiculestilor. spre dezamagirea lor, nimicurile astea inventate care se intampla de ceva vreme nu impresioneaza pe nimeni, cu atat mai putin pe voiculescu si pe familia lui. sunt uniti si puternici si nu o sa ii darame nimic din toate astea
02 oct, 2013
Jix
.
Ceea ce se intampla cu trustul intact este doar pentru ca basescu este deranjat de emisiunile lor si face tot posibilul sa le puna bete in roate.
02 oct, 2013
kevall
dovezi d e unde?????
nu mai tarati familia voiculescu in tot felul de mocirli basiste ca sunt oameni nevinovati si nu merita sa va purtati cu ei asa.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ