Sorin Cîmpeanu: Îndrăznesc să fac un apel la colegii de coaliţie la stabilitate

| 02 sep, 19:56

 

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, face, joi, un apel la stabilitate, după criza din coaliţie, şi invită USR PLUS să facă o nouă nominalizare pentru Ministerul Justiţiei.

 

Sorin Câmpeanu a fost întrebat, joi, dacă şedinţa de Guvern de vineri se va putea derula fără miniştrii USR PLUS şi a afirmat: ”Eu, ca ministru al Educaţiei, sunt foarte interesant ca aceste şedinţe de guvern să se deruleze în condiţii de legalitate, sunt convins că se vor derula (...) Îndrăznesc să fac un apel la colegii de coaliţie la stabilitate. Dacă au fost probleme la alte ministere îi rog să facă alte desemnări, astfel încât să ne putem derula normal activităţile”.

Cîmpeanu afirmă că a colaborat foarte bine cu Ministerul Sănătăţii, dar şi cu celelalte ministere conduse de USR PLUS.
”Nu văd de ce nu am putea continua această colaborare”, a afirmat Cîmpeanu, precizând că aprobarea rectificării bugetare este foarte importantă şi aşteptată de toate ministerele.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ