Sorin Grindeanu anunţă că PSD va avea un candidat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

| 13 oct, 19:18

Vicepreşedintele Camerei Sorin Grindeanu, de la PSD a declarat, miercuri, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

Sorin Grindeanu a arătat că, după demisia lui Ludovic Orban, plenul Camerei Deputaţilor trebuie să ia act de vacantarea locului, care se va întâmpla cel mai devreme luni.

”Luni vom lua act, în plen, şi va trebui ales cât mai repede un preşedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu.
El a precizat că cei de la PSD nu au neapărat dorinţa de a avea preşedinte interimar la Cameră dar sigur vor avea candidat pentru şefia forului legislativ.
”Nu avem dorinţe de acest tip – de a conduce pe perioade limitate dar, în mod sigur, pot spune că, în momentul în care va fi votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, a spus Grindeanu.
El a ţinut să precizeze că PSD nu va susţine ca interimatul la Camera Deputaţilor să fie preluat de liberalul Florin Roman.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ