Sorin Oprescu: În momentul de faţă nu-mi trece prin cap să candidez la alegerile prezidenţiale

| 20 oct, 2013

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a subliniat la emisiunea "După 20 de ani" că nu va candida în 2014 la alegerile prezidenţiale.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera unul din potenţialii candidaţi la alegerile prezidenţiale din 2014, a declarat că nu va candida pentru prima funcţie din stat. "Nu-mi trece prin cap, în acest moment, am spus foarte clar, nu îmi trece prin cap, mă ocup de ale mele, stau în banca mea", a spus Oprescu la Pro TV, conform Mediafax.

Sorin Oprescu a spus că se uită în ţară din poziţia de primar general al Capitalei, cu responsabilităţi, şi vede că "dreapta nu este conturată, stânga are şi ea problemele ei". "Din câte ştiu, n-au ţinut coaliţiile decât câţiva ani", a mai spus Oprescu. Întrebat dacă "poporul PSD" este încântat să susţină un candidat liberal la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: "Nu, dar nu din cauza substanţei, ci din cauza relaţiilor la nivel judeţean".

Pe de altă parte, întrebat dacă l-ar vota pe Crin Antonescu la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: "Da, sigur că da, i-aş vota pe toţi, dar nu în acelaşi timp".

El a ţinut să sublinieze că este prieten cu Crin Antonescu şi că acesta l-a sprijinit în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Întrebat cum ar vota dacă va candida şi Victor Ponta, Oprescu a răspuns: "E, atunci e mai greu, dar din câte ştiu Victor Ponta nu prea... Nu vreau să bag şi eu dihonia".

Întrebat de ce se atacă Crin Antonescu şi Victor Ponta, Oprescu a răspuns: "Se apropie alegerile, îi mai şoptesc unii lui Crin «Tu trebuie să fii de dreapta»".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ