Soţia poliţistului ucis de afaceristul turc cere despăgubiri de un milion de euro

| 28 aug, 17:34

Soţia poliţistului ucis de afaceristul turc cere despăgubiri de un milion de euro.

Poliţistul de la Rutieră care a fost lovit intenţionat cu maşina de afaceristul turc a murit la spital, pe 21 august. Bărbatul a intrat în stop cardiac şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

În noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. 

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l.

Agentul de poliţie Gheorghe Ionescu a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului. Bărbatul se urcase băut la volan şi era aproape de comă alcoolică. Acum, el se află în arest preventiv.

Citeşte şi: MILIONARUL turc care a OMORÂT un poliţist, DECLARAŢIE incredibilă

În urma accidentului, poliţistul a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Vicepremierul Gabriel Oprea anunţase, joi, că Ministerul de Interne are un avion pregatit şi fondurile necesare pentru a-l sprijini pe poliţist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ