Stelian Tănase: TVR are 99% șanse să difuzeze Campionatul European de Fotbal

| 16 apr, 22:22

Stelian Tănase, președintele director-general al Televiziunii Române, a declarat la TVR că postul public are 99% șanse să difuzeze Campionatul European de Fotbal, din 2016, inclusiv meciurile Naționalei României.

"În proporție de 99% răspunsul va fi pozitiv. Șansa să eșuăm e de doar 1 % și sper ca într-o săptămână să avem un rezultat pozitiv. UEFA este un organism extrem de riguros în relația cu televiziunile. Oricine vrea să intre în acest club select trebuie să respecte regulile extrem de stricte”, a spus Stelian Tănase, conform paginademedia.ro.

Tănase a mai spus că dacă va ajunge la un acord cu UEFA, Televiziunea Română va difuza pachetul de 23 de partide, cu cel mai important meci al zilei și din sferturi, inclusiv meciurile echipei Naționale.

Citeşte şi:  TVR: Şansele ca să transmitem CE 2016 sunt mici. Datoriile Televiziunii Naţionale sunt de 700 milioane de lei


El a explicat că problemele cu UEFA sunt cauzate de datoriile istorice pe care Televiziunea Română le-a acumulat față de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (Union of European Football Associations).

„Noi am plătit datoriile curente, dar rămân cele din ultimii zece ani, o grea moștenire. Sper să finalizăm cu bine negocierile. Am plecat foarte mulțumit de la discuțiile de astazi. (…) Pentru a plăti aceste datorii ne-am adresat multor banci, la Guvern s.a. De la bănci nu primit nimic. Am reușit să găsim mai multă înțelegere la UEFA în legătură cu această problema. Noi încercăm să refacem o credibiltate, am ajuns la un acord, le vom plăti datoriile în rate”, a mai declarat șeful TVR.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ