STENOGRAME din dosarul Adamescu. Interceptări ULUITOARE ale avocatului care s-a sinucis

| 06 iun, 2014

Stenogramele din dosarul în care a fost arestat miliardarul Dan Adamescu descriu traseul mitei şi modul în care cei implicaţi transmiteau banii.

Vineri, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Dan Adamescu pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în două dosare de insolvenţă. 

Potrivit procurorilor, banii destinaţi mitei proveneau din conturile firmei Baumeister, trecând in cele ale cabinetului de avocatură al lui George Dumitru, fostul avocat al lui Adamescu. De aici, ajungeau la Daniel Onute, om de încredere al miliardarului, iar apoi la lichidatoarea judiciară Monica-Angela Borza, om de legatură cu cei doi judecători.

Citeşte mai mult pe România.tv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ