Mai RĂU ca în BISERICĂ! Stau în rând, bat mătănii şi se roagă la o ...

| 30 sep, 17:04

Un banal termopan a devenit fereastră spre Rai după ce zeci de credincioşi au văzut oglindit în el chipul Fecioarei Maria.Oamenii îngenunchiază în faţa ferestrei şi se închină ca la o icoană.

Cu preot, diacon şi zeci de credincioşi, procesiunea sfântului termopan a fost evenimentul anului în acest sat de lângă Liov. Asta după ce harul divin s-a pogorât asupra unei case în construcţie. În luciul acestui geam termopan absolut banal, oamenii spun că văd chipul Maicii Domnului. Unii văd minunea din prima. Alţii au nevoie de puţin timp şi de nişte repere. Dar curiozitatea şi credinţa şi-au dat mâna, iar termopanul a devenit fereastră spre Rai. Şi loc de pelerinaj.

În faţa termopanului scos din balamale, credincioşii se închină, bat mătănii şi se roagă fierbinte. Un localnic ţine fereastra dreaptă, ca să reziste la pioşenia sătenilor. Apoi, preotul satului preia controlul asupra situaţiei şi decide ca sfântul termopan să ajungă la biserica din localitate. Merită pus alături de moaşte.

Apariţiile unor figuri cu har în cele mai stranii locuri nu reprezintă o surpriză nici în România.

Pe un perete al bucătăriei, această femeie din Buzău a văzut chipul lui Arsenie Boca. Aşa că amenajat, lângă frigider, un loc de rugăciune şi a deschis casa pentru pelerini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 23:06
delgado
Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
30 sep, 19:56
Doina Balasa
De lucru la domiciuliu,intr-o maniera revolutionara!
Lasa-te condus de gandurile si de sclipirile tale de geniu asemenea tuturor oamenilor de succes - Colin Turner ! Cea mai cautata oferta de lucru la domiciliu, din acest moment, este acum vizualizata si de tine ! Ne situam in TOP preferinte cautari deoarece suntem o echipa spectaculoasa, un adevarat fenomen in Romania! Intotdeuna ne vei gasi disponibili, gata sa-ti oferim suportul de care ai nevoie pentru a reusi si tu in activitatea ce o vei desfasura! Vei beneficia de instruire gratuita , de cea mai buna calitate,sub forma unor lectii online ! Incepe sa crezi ca, acesta este momentul tau si ca intradevar, este in avantajul tau sa ni te alaturi , sa castigi cu seriozitate bani ! Doreste-ti sa devii partenerul nostru in aceasta afacere de talie mondiala ! Tot ce trebuie sa faci e, sa-mi scrii un mesaj , la adresa de email: [email protected] ,cu textul : Da, sunt interesat/a ! Oamenii fericiti, de succes, recunosc puterea gandurilor lor si sunt foarte dornici sa le mentina pozitive si constructive- Brian Tracy !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ