Sturzu: Crin Antonescu i-a retras pe liberali din plen pentru a nu-l supăra pe Băsescu

| 15 apr, 2014

Deputatul PSD Mihai Sturzu consideră că preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a retras pe liberali din sală la votul pentru candidatura lui Victor Ciorbea pentru funcţia de Avocat al Poporului deoarece acesta 'face tot posibilul pentru a nu-l supăra pe Traian Băsescu'.

Acţiunile lui Crin Antonescu 'au atins un asemenea nivel de absurditate, încât nu mai pot fi explicate', spune deputatul PSD, Mihai Sturzu.

'A rupt USL fără să ne dea vreun motiv concret, iar acum, după ce PNL l-a susţinut pe Victor Ciorbea pentru ASF, deodată, când domnul Ciorbea, un excelent jurist, a decis că mai potrivită ar fi pentru domnia sa funcţia de Avocat al Poporului, liberalii au plecat din sală. PNL l-a susţinut pe domnul Ciorbea pentru ASF, dar nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi pentru funcţia de Avocat al Poporului. Este o decizie care poate fi explicată doar prin faptul că Antonescu nu ştie cum să îi mai facă pe plac lui Băsescu, iar în acest demers îşi bate joc de proprii oameni', consideră Sturzu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
IUHUHU
REMARCILE LUI STURDZU
Du-te Sturdzu si mai topaie pe scena, lasa comentariile rautacioase. Tie ce ti-a mai facut Basescu de n-ai loc de el ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ