SUCCES GALACTIC pentru Mădălin Voicu: Va înlocui soneria de la Camera Deputaţilor care “sună a DNA”

| 22 apr, 16:55

Deputatii sunt chemati in plen de ani buni de o sonerie aproape asurzitoare care rasuna pe holurile Parlamentului pana la inceperea sedintei de plen.

Deputatul Madalin Voicu a facut demersurile necesare pentru a inlocui acea sonerie care 'suna a DNA' cu muzica simfonica, iar 'alarma' de pana acum va fi inlocuita de Rapsodia Romana a lui George Enescu care se aude in surdina, potrivit stiripesurse.ro.

"A fost o lupta grea dar pana la urma s-a rezolvat. Cred ca innobileaza in special cladirea. Eu sper sa fie un inceput pentru o noua era a Parlamentului si sa devenim oameni mai educati, mai pregatiti, mai aproape de ce gandim noi pozitiv.

Deocamdata este in probe, probabil ca in timp o sa auziti lucrari si de Beethoven, de Mozart, de Bach. Am insistat pe ideea ca alarma aia care a fost inainte nu are darul sa mobilizeze si mai bine cu muzica clasica, simfonica si sper sa fie un inceput. Nu stiu poate unii nu sunt de acord, dar eu ca artist am zis ca e o contributie la imaginea Parlamentului", a spus Madalin Voicu.

El nu se teme ca parlamentarii vor veni mai greu la sedinta din cauza noii sonerii, ci crede ca ar putea chiar sa vada parlamentari dansand pe holurile Camerei Deputatilor. In orice caz considera ca este un pas important inainte pentru Parlament ca scapa de soneria care 'suna a DNA'.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ