Suma de bani pentru care ADRIAN IOVAN şi-a riscat viaţa

| 23 ian, 2014

ADRIAN IOVAN s-a ales cu o pensie de aproape 2.000 de lei, bani care îi erau insuficienţi. Astfel, pentru a mai câştiga o sumă de bani în plus, Adrian Iovan a acceptat oferta prietenului Radu Zamfir.

ADRIAN IOVAN trebuia sa piloteze avionul care ducea echipa de medici spre prevelarea organelor din diferite spitale din Romania.

Asa s-a intamplat si luni dimineata, cand ADRIAN IOVAN a facut o cursa spre Cluj, alaturi de o echipa formata din patru medici, o rezidenta si un copilot. Surse demne de incredere au declarat ca pilotul era extrem de vesel atunci cand a aflat ca va mai efectua o cursa, pentru care urma sa incaseze suma de 200 de euro, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Accidentul aviatic din Apuseni. Filmul evenimentelor de la decolarea avionului până la finalizarea operaţiunii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ