Summer Well. Biletele pentru festivalul de la Buftea unde va cânta Placebo au fost epuizate

| 06 aug, 2014

Summer Well. Biletele pentru festivalul Summer Well, care sâmbătă şi duminică aduce pe scena de pe Domeniul Ştirbey trupe precum Bastille, Placebo şi The National, au fost epuizate, anunţă organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Pentru Summer Well au fost puse în vânzare abonamente pentru ambele zile ale festivalului ce va avea loc la Buftea. 

La această ediţie a festivalului, RATB şi Summer Well şi-au extins colaborarea: linia de transport dedicată Summer Well Festival va avea - cu sprijinul UniCredit Ţiriac Bank - mai mult cu 10 autobuze decât la ediţia trecută.

Autobuzele vor pleca din Bucureşti, staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropiere de Piaţa Victoriei), începând cu ora 14,30, în fiecare zi de festival. Ultimul autobuz pleacă spre Domeniul Ştirbey la ora 20,30. Autobuzele circulă din 15 în 15 minute (cu aproximaţie) şi nu fac opriri pe traseul Bucureşti-Buftea. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 de minute. Preţul unei călătorii - subvenţionat de către festival - este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic şi de 7 lei dus-întors pentru cei care nu au.

Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Autobuzele vor pleca după terminarea concertelor - linia de transport dedicată nu este una cu program de funcţionare continuu - şi vor face mai multe drumuri între Buftea şi Bucureşti.

Placebo, Bastille şi The National se numără printre trupele ce vor cânta la ediţia din 2014 a festivalului Summer Well. Acestora li se alătură John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chole Howl, Reptile Youth şi Prides.

După ediţia sold-out de anul trecut, Summer Well se întoarce în al doilea weekend din august pentru două zile de muzică, performance-uri şi tehnologii noi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ