Suporterii naţionalei au cumpărat toate biletele alocate la primul meci cu Grecia în 10 minute

| 01 noi, 2013

Toate cele 1.700 de bilete alocate suporterilor români pentru meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondială 2014 pe care "tricolorii"  îl vor disputa în compania Greciei, pe 15 noiembrie la Pireu (ora 21,45), a fost epuizată în numai 10 minute, informează Federaţia Română de Fotbal.

În 10 minute au fost cumpărate toate cele 1.700 de bilete alocate suporterilor români din meciul Grecia-România, care se va disputa pe 15 noiembrie la Pireu, fiind primul meci din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială 2014.

Tichetele au fost puse în vânzare online joi, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, care a fost accesat în intervalul 12,00 - 12,10 de un număr de aproximativ 6.000 de doritori, întreaga cotă de bilete fiind astfel epuizată rapid, anunţă FRF.

Federaţia Română de Fotbal a ţinut, totodată, să le mulţumească fanilor echipei naţionale pentru interesul acordat acestui joc decisiv, transmiţându-le că îi aşteaptă în tribunele stadionului 'Giorgios Karaiskakis' din Pireu pentru a-i susţine pe 'tricolori'.

Meciul retur dintre România şi Grecia se va disputa în data de 19 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc în Republica Elenă cu ocazia disputării meciului de fotbal dintre reprezentativele Greciei şi României, la data de 15 noiembrie, să respecte cu stricteţe măsurile de ordine şi siguranţă publică stabilite de către autorităţile elene.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ