Victor Ponta: Cu oricine vom juca la baraj va fi mult mai greu

| 15 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, după victoria naţionalei României în faţa Estoniei, scor 2-0, că pentru "tricolori" va fi mult mai greu la barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, indiferent de adversar.

"O să fie mult mai greu la baraj, dar mă bucur că au fost olandezii serioşi. Cu oricine vom pica la baraj va fi greu", a spus Ponta, prezent la Arena Naţională, potrivit mediafax.

Reprezentativa României şi-a asigurat prezenţa la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014, după ce a încheiat pe locul doi în grupa D a preliminariilor din zona Europa.

România a învins, marţi, Estonia, scor 2-0, iar Olanda a trecut de Turcia, scor 2-0.

Naţionala lui Victor Piţurcă a acumulat 19 puncte în grupa D, ocupând locul doi, sinonim cu prezenţa la barajul pentru CM. Olanda era deja calificată la CM, ocupând primul loc în grupă, cu 28 de puncte.

Tragerea la sorţi pentru meciurile de baraj va avea loc luni, 21 octombrie, la sediul FIFA de la Zurich.

Partidele de la baraj vor avea loc la 15 noiembrie (turul), respectiv 19 noiembrie (returul).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ