SURPRINZĂTOR! Ce indică un test de sarcină, dacă este făcut de un bărbat!

| 28 apr, 2014

Dintr-o întâmplare stranie, a aflat un adevăr crunt. Un bărbat a găsit, în baie, un test de sarcină al prietenei sale şi, pentru amuzament, l-a făcut.

A avut o curiozitate pe care şi-a satisfăcut-o.

Rezultatul a fost unul de-a dreptul şocant. Pe test, i-au apărut două linuţe, rezultat corespondent al unei sarcini. Uimit de acest lucru, bărbatul şi-a postat poza dubioasă pe contul de socializare. Printre multitudinea de comentarii ironice, s-a aflat şi acesta: "dacă poza este reală şi a fost realizată de tine, ar trebui să îţi faci un control pentru cancer la testicule".

Persoana în cauză a fost la medic şi a aflat că diagnosticul dat de prietenul virtual este cât se poate de real. Explicaţia?

Testul de sarcină are ca principiu de funcţionare detectarea hCG (gonadotropina corionică umană,) în urina femeii însărcinate. hCG nu este doar un hormon placentar, ci este, alături de AFP (alfa-fetoproteina), şi un marker tumoral pentru cancerul testicular. Astfel, pe baza acestui principiu de funcţionare, testul de sarcină ar putea identifica cancerul testicular. Odată diagnosticat cancerul testicular, beta-hCG este un bun indicator pentru răspunsul tumorii la tratament.

 

Sursă: farmacistul.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ