Surprinzător! Dacia Duster salvează un Porsche Macan înţepenit în off-road

| 10 apr, 2014

Dacia Duster salveaza un Porsche Macan intepenit in off-road. Se intampla in Maroc, unde au loc testele internationale pentru presa cu Porsche Macan, iar fotografia a fost publicata pe Twitter de jurnalistul Gavin Green de la Car Magazine, Marea Britanie, conform 0-100.ro.

Jurnalistul Gavin Green de la Car Magazine scrie: “Porsche Macan intepenit in off-road in Maroc. Dacia Duster vine sa-l salveze”. Ceva mai tarziu, jurnalistul a adaugat: “Macan s-a descurcat in off-road mai bine decat ma asteptam. A supravietuit si fara asistenta lui Duster”.

Publicitate neaşteptată pentru Dacia

Aceasta intamplare face ca Duster sa aiba parte de o promovare imensa pe internet. Dacia a spart topul vânzărilor de automobile din UE -

Al doilea SUV din gama Porsche, Macan, a fost lansat oficial in Romania pe 31 martie, avand un pret de pornire de 64.593 Euro cu TVA, atat pentru versiunea pe benzina Macan S, cat si pentru varianta Macan S Diesel.

Tag-uri: dacia duster
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
Mudster Romania
Duster by Mudster
Mudster Romania – Accessories for Renault Dacia Duster
From September 1st we invite you to order the products sold by Mudster Romania via Mudster Shop
http://shop.mudster.ro
We accept Paypal payment, payment on delivery and all major credit/debit cards.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ