Surprinzător! Tequila te ajută să slăbeşti

| 19 mar, 2014

Un shot de tequila nu se găsește în dietele echilibrate recomandate de nutriționist, dar zahărul pe care îl conține planta din care se prepară băutura are efecte pozitive asupra sănătății persoanelor obeze și care suferă de diabet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zahărul din plantă scade nivelul de glucoză din sânge pentru pacienții cu diabet de tip 2 și i-ar ajuta pe oamenii obezi să mai piardă din greutate. Agavele sunt plante folosite la producerea de tequila și conțin un tip de zahăr natural, care nu este același din siropul de agave și care nu duce la creșterea zahărului din sânge, susțin cercetători mexicani.

Pentru a studia zahărul din agave, oamenii de știință au hrănit șoareci cu o dietă standard și au adăugat unora agave în apa lor de băut. Cei care au consumat agave au mâncat mai puțină mâncare și au avut un nivel mai scăzut al zahărului din sânge, informează totb.ro.

Efectele au fost mai puternice decât cele observate în cazul altor îndulcitori, precum aspartamul sau siropul de agave. Șoarecii care au consumat agave au produs un hormon care ține stomacul plin mai mult timp și produce insulină.

Tag-uri: tequila
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ