Surpriză de proporţii pentru Aeroportul din Timişoara. Traficul, în creştere cu 39% faţă de anul trecut

| 12 sep, 2014

Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a înregistrat, în luna august a acestui an, un trafic de aproape 70.000 de pasageri, cu 39% mai mult decât în august 2013, se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, impactul negativ al încetării operărilor zborurilor comerciale Carpatair a fost înlăturat începând cu luna august 2014.

'Până acum, traficul lunar din cursul acestui an era mai mic comparativ cu lunile similare din 2013, din cauza faptului că în toată perioada anului trecut compania Carpatair a operat încă un număr mare de pasageri şi de aeronave. Treptat, traficul a revenit, astfel încât în luna august s-a înregistrat o creştere substanţială faţă de aceeaşi perioadă a lui 2013, fapt care demonstrează o revenire a volumului de trafic aerian', se arată în comunicatul citat.

La rândul său, directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu, apreciază că traficul pe Aeroportul Internaţional Timişoara va creşte treptat, începând din această toamnă.

'Suntem convinşi că din această toamnă traficul va creşte treptat şi datorită noilor destinaţii care vor fi operate începând din luna noiembrie 2014. Este vorba de 5 destinaţii spre Italia (Torino şi Bari), Germania (Frankfurt şi Memmingen), Belgia (Bruxelles), astfel încât pentru întreg anul 2014 să înregistrăm o creştere faţă de anul precedent', a declarat Daniel Idolu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ