Surprize în noul Guvern. Gabriela Firea: La Ministerul Sănătăţii, o vom susține pe Rodica Nassar

| 26 ian, 11:30

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la intrarea la ședința Comitetului Executiv a PSD că susține un nou nume pentru funcția de ministru al Sănătății.

Gabriela Firea a spus că o va susține, alături de primarii de sector pe Rodica Nassar, pentru funcția de ministru al Sănătății.

"Nu am ce să-i reproșez domnului Florian Bodog, am colaborat bine cu el. Nu am ce să-i reproșez vis-a-vis de gestionarea celor 19 spitale din București. Cu toate acestea, noi o vom susține pe doamna Rodica Nassar. Ne-am dori ca ea, care este președintele sector doi București să ocupe această poziție, prin urmare o vom și propune. Sperăm doar să nu se retragă doamna Nassar. Aceasta va fi propunerea noastră. Nu insistăm foarte mult pentru a nu ajunge la tensiuni între colegi. Noi spunem ce vom propune: și pe doamna Ecaterina Andronescu la Educație și pe domnul George Ivașcu la Cultură. Îmi doresc foarte mult ca și organizațiile PSD București și Ilfov să aibă reprezentanți în Guvern, " a spus Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ