Surse: Controversa Duță, orchestrată de Băsescu pentru a bloca mediatizarea întâlnirii Merkel-Ponta

| 14 iun, 2013

Conform informaţiilor apărute pe surse, capul de afiş ţinut de cazul aşa-zisei numiri a lui Lucian Duţă în CA-ul CNAS nu a fost deloc întâmplător.

Se pare că acoliţii lui Traian Băsescu au aruncat pe piaţă scenariul pentru a deturna dezbaterile legate de implicaţiile vizitei premierului Ponta în Germania.

Evident, toată desfăşurarea de forţe de la televiziuni, care au relatat pe larg ba numirea lui Lucian Duţă în conducerea CNAS, ba infirmarea respectivei informaţii, nu-i este străină preşedintelui Băsescu. Acesta a încercat din răsputeri să acopere mediatic succesul înregistrat de Victor Ponta în cadrul întrevederii cu cancelarul Merkel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iun, 2013
nightmare
Uite,taica ce succes a avut Pontalone
Ha ha ha ha .....uite bre,aici succesul

http://www.nasul.tv/2013/06/11/no-comment/
14 iun, 2013
nightmare
Ha ha ha ha ha
Ionescule ,esti pe miriste,taica ....nici de manipulat nu esti bun....ce succes taica ,cind toti l-au luat la rost ,in decurs de 5 minute????....Doamne fereste !!!!.....voi traiti in alta dimensiune !!!......ha ha ha ha .....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ