Ecaterina Andronescu, pusă sub acuzare în dosarul Microsoft

| 27 noi, 2014

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, a fost pusă sub acuzare joi în dosarul Microsoft de procurorii DNA.

'Nu am dat o declaraţie. Am avut o discuţie cu d-na procuror. Sunt suspectată de abuz în serviciu', a declarat Andronescu la ieşirea din sediul DNA.

Ea a negat că ar fi fost pusă sub acuzare şi pentru alte infracţiuni.

Întrebată de jurnalişti cum comentează acuzaţia procurorilor potrivit căreia ar fi primit foloase necuvenite, Andronescu a răspuns: 'Nu am primit niciodată nimic. Nu am condiţionat niciodată pe nimeni şi nu am să fac asta niciodată'.

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiată în dosarul Microsoft, după ce Parlamentul i-a ridicat imunitatea.

Întâlnirea cu procurorii era programată pentru ora 10,00, însă, potrivit unor surse judiciare, Ecaterina Andronescu a venit mai devreme pentru a nu se întâlni cu jurnaliştii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 13:47
george.i.
Doamna Andronescu,Va rog sa-mi raspundeti la o singura intrebare :
Daca sunteti asa de cinstita,ce cautati Dv.in sanul celui mai performant clan al BORFASILOR ? Spune-mi cu cine te intalnesti,ca sa-ti spun cine
esti!
27 noi, 2014
anonim
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro
27 noi, 2014
nic
vine rindul la fiecare...
Dar pt faptul ca l-a scapat pe tonta de plagiat cind o sa plateasca babornita?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ