Ecaterina Andronescu, înainte de reuniunea PSD: Cred că un război nu aduce decât victime

| 27 noi, 2014

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, preşedinte al PSD Bucureşti, a pledat joi pentru calm şi înţelepciune, apreciind că 'un război nu aduce decât victime'.

'Mie mi se pare că în aceste momente este nevoie de calm, de înţelepciune, de inteligenţă şi să înţelegem buna-cuviinţă pe care trebuie să o avem faţă de cei care ne susţin. Eu cred că partidul este o structură care trebuie să lucreze pentru oameni. Eu cred că un război nu aduce decât victime. Nu avem nevoie de victime, avem nevoie să înţelegem că, atunci când am exprimat opţiunea pentru acest partid, am exprimat opţiunea pentru membrii lui. Şi, ca urmare, şi toleranţa intră în inteligenţa şi în modul în care tratăm aceasta', a declarat Ecaterina Andronescu la sediul central al PSD, înaintea reuniunii CExN al partidului.

Întrebată dacă este adepta unor excluderi, ea a răspuns că 'unii au plătit deja'. 'Cred că trebuie să ne lăsaţi puţin să facem ceea ce este nevoie', le-a spus Andronescu jurnaliştilor care au întrebat-o despre problemele pe care le are cu justiţia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ