Surse: Simona Maya Teodoroiu, propunerea PSD pentru CCR

| 09 feb, 12:00

Simona Maya Teodoroiu ar fi propunerea PSD pentru Curtea Constituțională în locul lui Toni Greblă, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Pentru Curtea Constituţională, PSD va propune o persoană care nu va fi om politic, adică parlamentar, a declarat Victor Ponta.

„Imediat ce se declanşează procedura, vom propune o persoană, nu un om politic, adică parlamentar. Vom propune o persoană care sper să întrunească votul întregului Senat şi să avem şi la Curtea Constituţională componenţa completă.

Nu va fi un membru al Parlamentului... ca să mai stric ştirile pe surse care în fiecare zi vă dau un alt nume de parlamentar”, a spus Victor Ponta, citat de Digi.

Simona Maya Teodoroiu a mai fost pe lista scurtă când a plecat Iulia Motoc

Simona Maya Teodoroiu, actualmente secretar de stat in Ministerul Justitiei, este o noua varianta luata in discutie in interiorul USL pentru ocuparea postului vacantat la Curtea Constitutionala de Iulia Motoc, declarau pentru HotNews.ro surse politice în decembrie 2013.

Judecătorul Toni Greblă a demisionat, miercuri, din funcţia ocupată în Curtea Constituţională, în urma declanşării urmăririi penale pe numele său, pentru fapte de corupţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ