Sute de radare au împânzit România

| 15 aug, 2014

Minivacanţa de Sfânta Maria a început încă de ieri după-amiază pentru zeci de mii de oameni care au plecat spre mare sau spre munte. Şi nu e de mirare că Autostrada A2 a devenit cel mai circulat drum din România. Nu mai puţin de 400 de radare mobile au împânzit drumurile europene şi naţionale, iar zeci de poliţişti au fost cu ochii pe şoferii vitezomani.

Cum era de aşteptat, românii au evadat din oraşe pentru a merge să se distreze în staţiunile montane sau la malul mării. Aşa că Autostrada A2 a devenit neîncăpătoare.

"Ne aşteptăm ca foarte mulţi bucureşteni să se îndrepte către provincie, către mare, către munte. În acest sens am supplimentat numărul politiştilor pe ieşirile din Capitală, în special pe A2 şi spre iesirea pe DN1", a spus Andrei Codău, purtător de cuvânt BPR Bucureşti.

Cu ocazia minivacanţei de Sfânta Maria, Ministerul de Interne scoate 20.000 de oameni în strada. 12.000 dintre ei, poliţisti, gata să intervină unde e nevoie. În plus, traficul va fi supravegheat şi cu elicoptere ale MAI.

"În intervalul 15-17 august pe DN-uri şi europene vor actiona 420 de autospeciale dotate cu aparate radar. Ofiţerii şi agenţii poliţiei rutiere vor fi sprijiniti si de elicopterele IGAv care vor monitoriza traficul rutier pe arterele care converg către principalele zone turistice din ţară cu accent pe DN1 şi pe autostrăzi", a spus Monica Dajbog, purtător de cuvânt MAI.

După ce vor petrece trei zile de relaxare, duminică, turiştii sunt aşteptaţi să se întoarcă acasă, iar traficul le va da din noU bătăi de cap celor care au uitat ce înseamnă răbdarea.

 

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ