Swoboda: Unii spun că între preşedintele Traian Băsescu şi PNL există o coordonare directă

| 17 feb, 2014

Liderul socialiştilor din PE, Hannes Swoboda, şi-a exprimat speranţa, luni, la Bucureşti, că Guvernul condus de Victor Ponta va rămâne la putere şi a declarat că a auzit că între preşedintele Traian Băsescu şi Partidul Naţional Liberal ar fi "un fel de coordonare directă".

Întrebat ce părere are despre criza guvernamentală din România, Swoboda a declarat că preşedintele ar trebui să contribuie la stabilitate.

"Este foarte important să fie stabilitate în ţară. Îmi pare rău că preşedintele ţării nu contribuie la stabilitate, deoarece este sarcina sa. Cred că acesta este scopul unui preşedinte de ţară: să ajute la depăşirea crizelor politice", a spus Hannes Swoboda, citat de Mediafax.

Referitor la liberali, liderul socialist a spus că a primit mai multe mesaje.

"În ceea ce priveşte Partidul Liberal, am auzit diverse mesaje: majoritatea vrea să rămână la guvernare, conducerea vrea să plece de la guvernare. Unii spun că este un fel de o coordonare directă între preşedinte şi Partidul Liberal, dar oricum sunt împotriva destabilizării provocate de preşedintele Traian Băsescu. Sper ca Guvernul premierului Ponta să poată fi stabilizat din nou şi să rămână la putere", a precizat Swoboda, la conferinţa de lansare a proiectului S&D "Relaunching Europe".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ