SZOBI CSEH A MURIT. Cascadorul va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu

| 01 aug, 2014

SZOBI CSEH A MURIT. Trupul neînsufleţit al cascadorului Szobi Cseh va fi depus sâmbătă la capela Cimitirului Bellu, urmând ca înmormântarea să aibă loc duminică.

SZOBI CSEH A MURIT. Szobi Cseh va fi înmormântat duminică la Cimitirul Bellu din Capitală, iar admiratorii îi pot aduce un omagiu artistului începând de sâmbătă după-amiază, au declarat rudele actorului pentru Agerpres.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus sâmbătă, după ora 12,00, la capela Cimitirului Bellu, unde admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu, iar înmormântarea va avea loc duminică, după ora 15,00.

Szobi Cseh, unul dintre cei mai mari cascadori ai României, a murit vineri la vârsta de 71 de ani. Acesta era internat la Institutul Clinic Fundeni, fiind bolnav de cancer.

Citeşte şi: Soţia lui Szobi Cseh: "A murit în chinuri groaznice!"

Soţia cascadorului, Simona Cseh, declarat pentru un site de ştiri că Szobi a suferit droaznic din cauza durerilor cumplite, însă nu s-a dat bătut şi a luptat până la capăt.

"A sperat că va învinge până în ultima clipă. Nu ne-am aşteptat, nu a simţit nimic. Noi am stat alături de el timp de 12 zile non-stop. Atât eu, cât şi cei doi copii noştri. Nu credeam că nu o să îl mai văd în dimineaţa asta. Timp de două zile a avut dureri groaznice. A murit suferind, însă nu a fost singur nicio clipă. A luptat cu boala asta atâta timp şi a pierdut....", a povestit Simona Cseh.

Tag-uri: Szobi Cseh
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ