Târg de joburi la Romexpo

| 17 mai, 2013

Vineri şi sâmbătă se desfăşoară la Romexpo cel mai mare târg de joburi la nivel naţional. Peste 35.000 de vizitatori sunt asteptaţi la târgul de locuri de munca eJobs din Capitală.

"Participă circa 100 de companii, dintre care 80 vor fi prezente cu standuri proprii. Vor exista mai multe sute de oportunităţi de carieră. Totodată, în cele două zile ale târgului sunt programate 21 de workshop-uri gratuite pe teme ca resursele umane, marketingul şi vânzările, IT&C, voluntariatul şi dezvoltarea personală", a declarat Ana-Maria Cetăţean, Brand Manager eJobs, citată de Agerpress.

"Organizatorii recomandă participarea la târg cu un CV eJobs actualizat, în format SmartCV (prevăzut cu un cod de bare), tipărit într-un singur exemplar. Documentul va fi scanat şi salvat automat în baza de date a companiilor alese de candidaţi, ceea ce conduce la 'optimizarea timpului de aplicare şi selecţie, favorizând interacţiunea umană, directă", au afirmat reprezentanţi eJobs.

Târgul eJobs este deschis de la ora 10.00 până la 19.00 - vineri, iar în ziua următoare - până la ora 17.00. Accesul este gratuit, pe bază de CV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ