TIBCO la Romexpo, 29 mai - 1 mai

| 07 mai, 2014

Târgul internaţional de bunuri de larg consum (TIBCO) se va desfăşura şi anul acesta la Romexpo, în perioada 29 mai - 1 iunie, iar vizitatorii îşi vor putea cumpăra diverse bunuri de larg consum la preţuri avantajoase.

De la parfumuri şi cosmetice până la haine, accesorii pentru bucătărie şi produse naturiste, cei care vor trece pragul TIBCO vor beneficia de reduceri speciale oferite de expozanţi. Eveniment de tradiţie, TIBCO vine în acest an şi cu un program de activităţi sportive deschis oricărui doritor de mişcare în aer liber.

În paralel cu TIBCO, la Romexpo are loc KIDEX - Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii. Astfel şi cei mici vor avea ocazia să fie răsfăţaţi, atât prin multitudinea produselor prezentate de expozanţi dar şi prin programele interactive care îi aşteaptă.

Pentru că evenimentul se desfăşoară în apropierea zilei de 1 iunie, copiii vor găsi la KIDEX cel mai distractiv loc de joacă, prin intermediul atelierelor de pictură, a terenurilor de tenis special amenajate dar şi prin momentele artistice desfăşurate pe scena KIDEX. În plus, doritorii pot beneficia de plimbări cu maşini de epocă pe parcursul tuturor zilelor de eveniment.

Programul de vizitare al evenimentelor este, în perioada 29-31 mai 2014, între orele 10,00-19,00, iar în ziua de 1 iunie, între 10,00-18,00. Intrarea este liberă.

Tag-uri: kidex, Romexpo, tibco
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ