Tăriceanu: Doamna Udrea are comportamentul tipic al mafioţilor care caută protecţie în justiţie

| 30 oct, 2014

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale cu susţinerea PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, că Elena Udrea, candidatul PMP, are comportamentul tipic al mafioţilor care îşi caută protecţie în justiţie, el comentând astfel fotografiile cu aceasta şi procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, apărute joi în presă.

'Nu are nicio importanţă de unde provin pozele cu doamna Udrea, ci conţinutul lor e relevant. Aş spune că este după părerea mea extrem de grav. De ce? Pe de o parte aceste informaţii relevă că doamna Udrea are comportamentul tipic al mafioţilor sau ai membrilor lumii interlope care îşi caută întotdeauna protecţie în poliţie, în procuratură, în justiţie. De cealaltă parte iarăşi este foarte grav că şeful DIICOT este mână în mână cu un politician care iată este implicat într-o afacere scandaloasă, care a fost scoasă la lumină în urmă cu numai câteva zile, fostul soţ al doamnei Udrea fiind închis pentru primirea a 9 milioane de euro, la vremea respectivă era soţul doamnei Udrea. Această legătură mi se pare total anormală, ea poate să ridice un semn de întrebare serios dacă procurorii, şi în speţă şefii DIICOT, nu lucrează selectiv, adică au persoane care se bucură de protecţie şi alţii care sunt taxaţi conform legii', a spus Tăriceanu.

El a subliniat că 'justiţia trebuie să-şi facă datoria indiferent de calendarul politic'.

'Însă în aceste condiţii ar fi obligatoriu ca CSM să se sesizeze şi inclusiv conducerea procuraturii, adică procurorul general, pentru că este evident că între cele două doamne care sunt surprinse împreună ne dau imaginea clară a unei legături care nu este o legătură de prietenie pur şi simplu, este o legătură care ne dă nişte indicii clare asupra modului în care funcţionează în spate, sistemul. Această legătură este de cinci ani, nu este o legătură care să justifice într-un fel petrecerea timpului împreună, iar un procuror care, desigur, are un salariu foarte bun dă semne de întrebare dacă îşi permite să meargă la Paris să stea la un hotel foarte luxos, să facă un shopping cu doamna Udrea. Ar fi interesant de văzut facturile cumpărăturilor, când a mai fost plecată în asemenea deplasări', a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
tadeus
Taricene
tu vorbesti cind ai linga tine oameni minjiti de hotii
Palasca Viorel
Radu Stroe
Ovidiu Silaghi
si pe primul loc tu insuti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ