Tăriceanu: ”O apreciez pe doamna Dăncilă, face eforturi deosebite. Oricine poate greși”

| 27 sep, 16:07

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat o apreciază pe Viorica Dăncilă pentru modul în care își duce la îndeplinire mandatul de premier, precizând că oricine poate greși.

”Am văzut o serie de lucruri care sunt taxate de presă ca gafe și nu au legătură cu o acțiune greșită. Se poate întâmpla oricui să facă greșeli și nimeni nu e scutit de astfel de greșeli. Și eu când am fost prim-ministru poate am făcut greșeli”, a spus Tăriceanu.

”M-am întâlnit cu doamna Dăncilă la Parlamentul European, am avut o discuție. Se vede că are o experiență europeană, cunoaște problematica europeană și mi se pare că face eforturi deosebite. Alți premieri poate nu ar fi făcut ce a făcut ea, să se ducă la Bruxelles să prezinte înainte de dezbaterea de pe 3 octombrie punctul de vedere al Guvernului, al României, în contextul în care mulți români înțeleg cu o lejeritate de nepermis, mă refer la Macovei, la Preda, la Ivan, să denigreze într-u concert Rromânia și să ne afecteze interesele, ca țară”, a mai spus Tăriceanu.

”Vă spun: o apreciez pe doamna Dăncilă pentru modul în care își duce la îndeplinire mandatul de prim-ministru. Uitați-vă în Franța, unde președintele Macron are o popularitate care a scăzut la 30%”, a mai spus acesta.

Sursa: StirilePROTV

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ