Tenis: Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Sofia

| 29 oct, 2013

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Sofia, victorie cu 6-3, 6-3 în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova (N. 6), marţi seara, în grupa Serdika.

Halep, principala favorită a competiţiei, s-a impus după o oră şi 8 minute de joc şi este lider în grupă după prima rundă.

Simona Halep, numărul 14 mondial, a câştigat a patra confruntare din tot atâtea cu Pavliucenkova, pe care învins-o recent în semifinalele turneului de la Moscova, cu 6-2, 6-1. Precedentele victorii au fost în 2012 în şaisprezecimi la Dubai (6-4, 6-2) şi anul acesta, la Tokyo, în primul tur, cu 3-6, 7-6 (5), 3-0 (abandon al rusoaicei).

În primul meci al grupei, franţuzoaica Alize Cornet a profitat de abandonul rusoaicei Maria Kirilenko la scorul de 5-0, în primul set.

Ana Ivanovic (Serbia) a dispus cu 6-0, 6-2 de bulgăroaica Ţvetana Pironkova, în grupa Sredeţ.

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în semifinalele competiţiei dotat cu premii totale de 750.000 de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ