Teodorovici, despre o posibilă legătură cu Bitu: „ Nu îl cunosc! Nu poţi şti cu cine stai la masă”

| 02 sep, 14:09

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat miercuri că nu îl cunoaşte şi nu are nicio legătură cu Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv Naţional - Sala Polivalentă din Bucureşti, reţinut cu o zi în urmă de procurorii DNA, transmite Agerpres.

 

"Nu îl cunosc. Am auzit ieri la anumite televiziuni lucrul acesta. Nu îl cunosc. Am fost la masa respectivă. Nu poţi să ştii cu cine stai la masă. Eram absolut întâmplător la acea masă, nu am nicio legătură cu persoana respectivă", a spus Teodorovici, întrebat, la Parlament, dacă are vreo legătură cu Octavian Bitu.

Ministrul a precizat că a fost invitat de nişte cunoştinţe la o nuntă.

"A fost şi el invitat la acea masă, eu am avut invitaţie din partea unor cunoştinţe care chiar aveau un eveniment foarte frumos, o nuntă, în acea perioadă, la mare, deci, efectiv întâmplător, absolut niciun fel de legătură", a explicat Teodorovici.

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv Naţional - Sala Polivalentă din Bucureşti, aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost reţinut marţi de procurorii DNA, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi luare de mită. Presa a susţinut că acesta ar fi un cunoscut al ministrului Eugen Teodorovici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 sep, 15:37
Palada Pufosul
are dreptate ministrul...nu are importanta cu cine stai la masa
important este doar,ca acela,sa achite nota de plata
hai pa,pufosilor,va iubesc pe toti,eu fiind secretar de stat,sunt platit din banii prostimii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ