Tichete de after school doar pentru elevii din clase primare. Copii de grădiniţă vor fi excluşi

| 25 sep, 16:25

Doar elevii de clase primare vor mai putea solicita tichete de after school, potrivit unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă lecturat în şedinţa de Guvern de joi. OUG va modifica articolul 58 al Legii Educaţiei, articol modificat de Parlament prin Legea 186/2020 în luna august, proiect inițiat chiar de actualul vicepremier Raluca Turcan, votat masiv de PNL și promulgat de președintele Iohannis pe 20 august 2020.

Printre modificări se numără şi faptul că preşcolarii de grădiniţă nu vor putea accesa aceste tichete, precum şi înjumătăţirea valorii acestui ajutor pentru programul "Şcoală după şcoală", de la 400 la 200 lei, pentru următorii doi ani şcolari.

“Școala după școală” devine un program pilot pentru “care se adresează elevilor aflați în risc de părăsire timpurie a școlii în special pentru elevii aparținând grupurilor vulnerabile, cu accent pe elevii aparținând minorității Roma, elevii din mediul rural, elevii cu dizabilități, elevii din comunitățile dezavantajate economic”, potrivit actului normativ în primă lectură, citat de Edupedu.ro.

Citeşte şi TICHETE DE GRĂDINIŢĂ 2020. Rectificarea bugetară va reduce sumele în 39 de judeţe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 15:28
unloazy
afib and levitra
live levitra It is especially helpful for women who are coming off the birth control pill, as this is a common cause of irregular periods

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ