TikTok va da în judecată administraţia Trump

| 24 aug, 17:26

TikTok a confirmat informaţia potrivit căreia va da în judecată administraţia condusă de Donald Trump, după ce preşedintele american a semnat la începutul lunii august un ordin executiv prin care a oferit companiei-mamă ByteDance un termen de 90 d ezile pentru a vinde filiala din SUA a reţelei de socializare.

„Chiar dacă suntem în total dezacord cu părerile administraţiei, am încercat în ultimul an să găsim o soluţie constructivă”, a declarat Josh Gartner, un purtător de cuvânt al TikTok, adăugând că firma nu are nicio altă variantă decât să atace ordinul în sala de judecată, potrivit ZF.ro.

Donald Trump a scris în ordinul executiv că are „dovezi credibile” care susţin faptul că ByteDance „ar putea lua măsuri ce ar pune în pericol securitatea naţională a Statelor Unite”.

 

Microsoft, Twitter şi, mai nou, Oracle sunt interesate de achiziţia operaţiunilor companiei ByteDance, cea care deţine platforma TikTok. Vânzarea operaţiunilor către o companie americană pare a fi singura soluţie pentru ca aplicaţia de socializare video să nu fie blocată în Statele Unite ale Americii.

 

Tag-uri: Donald Trump, tiktok
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ