Tiraj suplimentat pentru numărul aniversar al publicației Charlie Hebdo

| 08 ian, 20:11

Numărul special al săptămânalului Charlie Hebdo, publicat la un an după atentatul comis la redacția sa, va avea dreptul la un nou tiraj, după ce s-a vândut deja într-un milion de exemplare, a anunțat vineri revista satirică franceză, informează AFP.

'Pentru a răspunde unei cereri mai mari decât se aștepta', Charlie Hebdo va proceda la 'reaprovizionarea chioșcurilor, peste tirajul inițial de un milion', a anunțat publicația într-un comunicat.

Săptămânalul a pus în vânzare miercuri un milion de exemplare din numărul său aniversar, pe prima pagina a căruia poate fi văzut Dumnezeu înarmat cu o mitralieră kalașnikov, cu barba pătată de sânge, lângă care este titrat 'Un an după, asasinul este încă în libertate' (Un an apres, l'assassin court toujours).

'Numărul supraviețuitorilor', publicat la 14 ianuarie 2015, la o săptămână după atacul jihadist care a decimat redacția, a avut un tiraj de circa 8 milioane de exemplare.

Charlie Hebdo vinde la chioșcuri circa 80.000 de exemplare în fiecare săptămână și a câștigat după atentat 200.000 de abonați.

Douăsprezece persoane, printre care mai mulți caricaturiști și redactori ai săptămânalului, au fost ucise la 7 ianuarie 2015 de doi jihadiști francezi, care au declarat că vor să-l 'răzbune' pe profetul Mahomed, după ce caricaturi cu acesta fuseseră publicate în Charlie Hebdo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ