Ţiriac negociază la sânge contractele Simonei Halep: Vreau s-o fac numărul 1 pe Million Dollar Baby!

| 24 mar, 13:21

Ion Ţiriac se ocupă mai nou de contractele Simonei Halep pe care speră să o facă numărul 1 în clasamantul WTA. După 16 ani în care nu a mai fost la US Open, fosta glorie a tenisului românesc a ţinut să vadă turneul Indian Wells câştigat de constănţeancă. De menţionat este că Virginia Ruzici, managerul oficial al Simonei, nu a fost prezentă la finală.

“Vreau s-o fac numărul 1 pe Million Dollar Baby!”, a fost auzit spunând Ion Ţiriac, care, mai nou, ar fi managerul din umbră al Simonei Halep. După turneul Indian Wells, tenismena a pus mâna pe cel mai important trofeu al carierei (2-6, 7-5, 6-4 cu Jelena Jankovici - Serbia), iar în tot acest timp, Ion Ţiriac a supervizat toată săptămâna Simonei, care în prezent este locul trei în WTA, scrie ziarul Libertatea.ro.

Magnatul se implică activ în cariera Simonei Halep. Mai mult, după victoria de la Indian Wells, Simona le-a mulţumit antrenorului Victor Ioniţă, preparatorului fizic Teo Cercel şi lui Ţiriac, însă nu a spus nimic despre Virginia Ruzici, care-i e manager, dar care n-a fost prezentă la turneul american.

Ion Ţiriac a fost prezent şi în 2014 la Roland Garros, unde Simona Halep a disputat finala, apoi, în 2015, i-a urmărit pregătirea la Galaţi, la meciul de Fed Cup cu Spania.

 

Citeşte şi: GICĂ HAGI, reacţie INCREDIBILĂ după victoria SIMONEI HALEP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 13:52
Alexandru Valeriu Pantelimon
In 1958 l-am vazut pe tanarul Ion Tiriac la Timisoara pe terenul Electrica determinat la republicane sa castige titlul de campion - lucru ce s-a intamplat, semnal de final al dominatiei fratilor Viziru . Sper ca si acuma fostul mare tinesmen roman sa reuseasca si in fenomenul Halep care a triumfat in tara sportului alb ; limbajul acestui minunat sport daca-l cunosti ca Simona este mai important decat oarecari dexteritati orale .
Felicitari Simona si multumiri tuturor jucatoarelor si sportivilor romani pentru rezultatele lor . Ce frumoasa Nastase .
Din Boston , 03/24/2015 .
24 mar, 14:00
Alexandru Valeriu Pantelimon
Erata : Frumoasa traditie Tiriac-Nastase .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ