Titlul de la Antena3 care vă poate pune în cap chelnerii din restaurante

| 08 iun, 2013

Dacă sunteți fani Antena3 și încă din categoria oamenilor mai naivi, așa, ar trebui să citiți și textul scris cu litere mărunte, vorba bancului. Asta ca să nu ajungeți, de pildă, să vă luați de piept în weekendul acesta cu ospătarii de prin restaurantele patriei. Pentru că cineva grăbit, ar putea lua în serios ce titrează Antena3, cu privire la caracterul facultativ al achitării notei de plată.

Așa cum apare la ei, este simplu, scris cu caractere îngroșate, de-o șchioapă:

CÂND MERGEŢI LA RESTAURANT NU MAI SUNTEŢI OBLIGAŢI SĂ PLĂTIŢI NOTA DE PLATĂ. MĂSURA, LUATĂ DE MINISTERUL FINANŢELOR

Înainte să dați fuga la restaurantul vostru favorit, înarmați cu o foame de lup și cu un print-screen după afirmația distinșilor jurnaliști ai Antena Group, ați face mai bine să citiți și în corpul articolului. Da, țeapă... Ceea ce apare ca un lucru clar și sigur în titlu, o măsură luată deja de Ministerul Finanțelor, în articol se dovedește a fi doar o propunere, aflată încă în faza dezbaterilor.

Deci înainte să aveți discuții savante cu chelnerii sau să înjurați pe nedrept Ministerul Finanțelor, vă sfătuim să verificați și din alte surse știrile pe care vi le servește Antena3... Sau, să le serviți cu sare, vorba strămoșilor latini: aceste sunt titluri de luat cum grano salis..

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ