TITULARIZARE 2014. Un profesor de fizică a fost prins cu fiţuica la examenul de titularizare

| 21 iul, 2014

TITULARIZARE 2014. Un profesor de fizică din judeţul Bistriţa-Năsăud, care a susţinut luni examenul de titularizare, în speranţa că va prinde un post cu o valabilitate mai mare de patru ani, a fost eliminat din concurs după ce a încercat să copieze cu ajutorul unei fiţuici, potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Mihai Mureşan.

TITULARIZARE 2014. Din totalul de 780 de candidaţi înscrişi la examen, un număr de 92 au absentat, numărul fiind mai mare decât cel de anul trecut. De asemenea, au existat candidaţi care au părăsit sala de examen după ce au văzut subiectele.

Cei mai mulţi dintre cei care au susţinut examenul de titularizare şi-au dorit posturi de educatoare (182 candidaţi), învăţătoare (149) şi profesori de educaţie fizică şi sport (70).

În Bistriţa-Năsăud sunt disponibile peste 800 posturi în învăţământ, însă doar o sută sunt titularizabile, restul urmând să fie ocupate de suplinitori.

Examenul de titularizare s-a desfăşurat în trei centre stabilite la nivelul municipiului Bistriţa, iar rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.

Citeşte şi TITULARIZARE 2014. Profesorii susţin luni proba scrisă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ