TOȚI NE DORIM ASTA! Care sunt alimentele care te fac să pari MAI TÂNĂR?

| 07 iul, 2014

Exista o serie de alimente care te fac sa pari mai tanar intrucat prezinta un continut ridicat de antioxidanti, care incetinesc procesul de imbatranire, asa cum exista altele care te imbatranesc.

Asadar, consuma aceste alimente, recomandate de lyla.ro, daca vrei sa imbatranesti mai greu:


1. Ceaiul verde. Antioxidantii din ceaiul verde ajuta la prevenirea cancerului, regleaza tensiunea arteriala, scade nivelul colesterolului sau si a glicemiei si au un efect tonic asupra sistemului imunitar. Ceaiul verde este folosit astfel din cele mai vechi timpuri iar unii dintre cei mai longevivi oameni din lume il consuma cu incredere.

 

CITEȘTE ȘI: Încă un efect UIMITOR al roșiilor

 

2. Ciocolata pura sau ciocolata amara. Avand in vedere ca nu are zahar, ciocolata amara nu grabeste imbatranirea. Zaharul este considerat o adevarata otrava de unii dintre cei mai renumiti nutritionisti care sunt de parere ca ar trebui eliminat toal din dieta. Ciocolata amaruie nu contine zahar insa are un aport bogat de flavonoizi, substante din cacao care scad riscul bolilor cardiace si previne aparitia dementei.

 

CITEȘTE ȘI: Uite ce cumpara doctorul Menci de mancare!

 

3. Rosiile sunt un alt aliment minune tot datorita caracterului antioxidant puternic. Licopenul, colorantul natural al rosiei, protejeaza fata si pielea si imipedica imbatranirea prematura. Licopenul, colorantul rosu gasit in tomate, este un antioxidant puternic care te mentine tanara si iti protejeaza pielea de semnele imbatranirii. Avantajele nutritionale ale rosiilor se pastreaza indiferent cat de mult sunt gatite, iar pentru absorbtia cea mai buna nutritionistii recomanda consumul alaturi de ulei de masline.

 

CITEȘTE ȘI: Tu știai care sunt? Alimente bune, dar care devin periculoase dacă le consumi în exces


4. Vinul rosu, cobat in antioxidanti si resveratrol, creste nivelul colesterolului bun. Totodata, mineralele din vinul rosu ajuta la intinerirea tenului si a pielii.

 

CITEȘTE ȘI:


Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ