Toată lumea își amintește de Elena la indundații, mai puțin Udrea

| 28 ian, 2014

Cea care odinioară făcea nu numai partidul propriu dar și întreaga clasă politică de ocară, oferind pantofi cu toc sinistraților cărora apa le-a luat casele, a sărit de curând pricepută nevoie mare la beregata USL.

Cea care manevra en gros milioanele de euro proveniți din bani europeni, a vrut să se implice și în gestionarea crizei meteo actuale, dar, e drept, cu amănuntul, oferindu-se ba să ia câțiva autostopiști înghețați în limuzina personală, în drumul ei spre București, ba să dea precum colegul Boc, demonstrativ, vreo trei lopeți de zăpadă, cât să rupă un toc sau măcar să i se ducă un fir la ciorap. Însă, peste toată bunăvoința sa, a pus capac nu numai iarna cruntă ci și Justiția nemiloasă. Bulversată de sentința pe care a primit-o amica sa Ridzi, Udrea s-a descărcat plenar pe Facebook, într-o criză de pomină, presărată de insulte la adresa guvernanților și adversarilor săi politici.

Guvernarea USL este ”dezastruoasă” pentru că așa dorește Elena Udrea. Ignorând senin notele bune la redresarea economică, primite pe plan extern de guvernul Ponta, Udrea tună și fulgeră despre ”cele mai mari creșteri de prețuri din Europa”. Pesemne că, investitor nesăbuit în teren agricol, doamnei înfuriate i-a fost refuzat cardul de credit la achiziția vreunei minunate piese vestimentare, de zeci de mii de euro, cum ne-a obișnuit în toți acești ani. Îi înțelegem furia, în acest caz.

N-o înțelegem însă când își dă cu părerea despre tragedia din Apuseni, care se datorează în opinia acesteia ”incompetenței” lui Victor Ponta. Să nu știe distinsa și agitata liberal-democrată că nu premierul conducea acel serviciu cu schepsis, numit STS și a cărui îndatorire exclusivă era să localizeze apelul telefonic făcut de victime la serviciul de urgență 112? Să nu știe ”priceputa cu mopul” că una din victime a stat cu autoritățile mai mult de o oră în convorbire directă pe linia 112 și, în aceste condiții, STS nu a fost în stare să localizeze apelul mai bine de 7 ore? Știe sau nu, Elena îi dă cu insulte, precum Mitică Popescu cu spirt în Glissando, să-i treacă...

Populația e prea răbdătoare, vezi doamne, instituțiile sunt populate cu politruci, criza zăpezii a venit peste noi, iar USL este pe rând incompetentă, diletantă și – atenție – lipsită de compasiune față de cei afectați (!!). Că Udrea își vede dejucate planurile de mărire, că-și vede înșelate pretențiile de vendetă de către o populație prea răbdătoare, români obișnuiți cărora ea se simte datoare să le explice cât de ”șocați” sunt ei de fapt fără să-și dea seama, ei bine toate acestea sunt rechizita uzuală generală a discursului politic executat de toți șansonetiști de ocazie ai opoziției, nu numai de Elena Udrea. Nu ne miră nici că nu-și mai aduce aminte că a mai venit ”criza zăpezii” peste noi și pe vremea lui Boc și MRU, ba mai mult , au venit și jandarmii cu aceași ocazie, iar în Piața Universității ningea de zor cu bocanci, bastoane și gloanțe de cauciuc.

Nu ne scoate din indiferență nici cu terminologia de scandalagioaică politică, prea generoasă în epitete și insulte. Asta e, n-o să se facă gaură în cer pentru că Udrea consideră USL o gașcă. Majoritatea românilor consideră exact același lucru și despre ”echipa de vis” a domniei sale și a preferatului său, de la Palat.

Ceea ce ne revoltă, însă, la maxim, este că Elena Udrea, unul dintre cei mai detestați politicieni portocalii, alintata lui Băsescu și răsfățata cu minister și fonduri a unui regim care a belit pur și simplu populația, trecându-le românilor os prin os, tăind salarii, pensii, desființând spitale, omorând speranța în mai bine, ei bine, un astfel de personaj mizer îndrăznește să încerce să ne mai prostească în față vorbind despre ”compasiune față de cei afectați”?! Elena Udrea reprezintă pentru marea majoritate a românilor obișnuiți un mister sfidător. Precum în pilda cu oul și găina nimeni nu știe știe ce a fost mai întâi, șoriciul gros de politician sau tocurile de 8 centimetri de la înălțimea cărora ne scuipă îngâmfată semințe în cap.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 2014
Fa, n-auzi !
Auschwitz e de tine !
Fa, ziartista curului meu, mai du-te-n mormintele neamului tau de curvet nespalat la gaoaza ! Dar, te prind si te dau maidanezilor la futut !
29 ian, 2014
cantautor
rolul opozitiei este sa si critice puterea(nu ca Blaga)
asa ca poti sa te revolti tu,cat vrei..
faptul ca iti "scuipa seminte in cap",este din vina ta...
stai tot timpul "aplecata" pentru bani...
incearca sa fi corecta in ceea ce ai de scris si poti evita...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ