Ancheta accidentului aviatic: Adrian Iovan nu mai putea fi salvat

| 31 ian, 2014

Adrian Iovan a murit în teribilul accident aviatic din Munţii Apuseni.

Adrian Iovan a început manevrele de redresare a avionului utilitar imediat ce aeronava a fost prinsă în capcana de ceaţă care acum 11 zile plutea peste Apuseni şi după ce unul dintre motoare "a căzut", probabil din cauza unei defecţiuni. Ancheta va lămuri acest aspect tehnic, esenţial în derularea cercetărilor. În momentele de dinaintea aterizării forţate, pe când aeronava plana către pământ, controlată cu dificultate de Iovan, coada aparatului de zbor "a prins" un brad, fapt care a făcut ca impactul cu solul să fie unul frontal şi nu cel gândit de pilot.

Avionul s-a înfipt cu botul între stânci şi copaci, iar carlinga s-a transformat în sicriu pentru Iovan. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că din cauza forţei impactului trupul lui Iovan a fost practic strivit între resturile avionului, dintre care n-a mai putut ieşi.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ