Tomac: Partidul Mişcarea Populară are acum 15 parlamentari

| 31 ian, 2014

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, vineri, la Sighişoara, că formaţiunea sa are acum 15 parlamentari, el enumerându-i pe noii membrii veniţi de la PDL: Camelia Bogdănici, Florin Secară, Mihai Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoş Gunia, Andrei Volosevici şi Florin Popescu.

Tomac i-a mai prezentat, în debutul şedinţei Colegiului Director al PMP de la Sighişoara pe Elena Udrea, Cristian Preda, Daniel Funeriu şi Gabriel Berca, nou veniţi în formaţiune, notează Mediafax.

"Am demisionat, vineri, din PDL şi m-am înscris în PMP. Am făcut acest gest pentru a crea o opoziţie reală la USL, pentru a crea o dreaptă puternică şi pentru a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu. Suntem o echipă cu preşedintele Băsescu şi mergem mai departe cu idealurile pe care ni le-am propus", a declarat Adrian Gurzău, care este şi prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca.

Adrian Gurzău a fost membru al PDL din 1995 şi este deputat la al treilea mandat.

El a deţinut până acum funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca.

Pentru constituirea unui grup parlamentar este nevoie, la Camera Deputaţilor, de 10 deputaţi, iar la Senat de 7 senatori.

Intrarea Elenei Udrea în Partidul Mişcarea Populară a fost anunţată oficial, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, spunând că aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu.

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu a scris, marţi, pe pagina de Facebook, că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic şi că va cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

Partidul Mişcarea Populară va fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive dată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, liderul formaţiunii, Eugen Tomac, declarând că "29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a PMP".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ