"Tone de bărbaţi au trecut prin dormitorul ei". Prima NIMFOMANĂ declarată

| 12 iun, 2014

A fost considerată prima femeie care s-a bucurat de statutul de mega-star al filmului, iar viața ei personală a fost un lung șir de aventuri sexuale extreme.

Când Hollywood-ul încerca din răsputeri să devină tărâmul făgăduinței celei de-a șaptea arte, o domnișoară minionă, cu ochii mari și expresivi era cea mai răsfățată persoană din industrie.

Numele său era Clara Bow și a fost distribuită inclusiv în filmul care a cucerit primul Oscar din istorie (Wings). În anii 20, sexul era un subiect tabu chiar și peste Ocean, însă acest lucru avea să se schimbe odată cu dezvăluirile incendiare ale secretarei sex-simbolului hollywoodian.

Supărată după ce a fost concediată de Clara pentru delapidare, Daisy DeVoe s-a decis să umple ziarele de scandal cu povești din budoarul fostei sale șefe. Și astfel, lumea care o iubea pe Clara Bow a rămas fără cuvinte când secretara cu lipici la bani a dezvăluit ce preferințe sexuale avea steaua de la Hollywood.

"TONE DE BĂRBAȚI AU TRECUT PRIN DORMITORUL EI". Așa a sunat declarația șocantă a lui Daisy imediat după ce a fost concediată de Clara, iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. "Organiza adevărate ORGII SEXUALE în casa ei, la care participau femei, bărbați și chiar câini. Toată lumea făcea sex cu toată lumea", a mai spus fosta angajată a Clarei.

După dezvăluirile acesteia, cariera sex-simbolului anilor 20 nu a mai fost aceeași. Contractele s-au rărit, iar la 26 de ani a suferit o cădere nervoasă care i-a pecetluit viitorul cinematografic, studiourile Paramount renunțând definitiv la serviciile sale.

În 1933 are ultima apariție într-un film, iar în 1965 se stinge din viață la vârsta de 60 de ani, scrie observator.tv.

Tag-uri: clara bow, nimfomana
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două clanuri de serafimi şi heruvimi

Având reputaţia unui loc al liniştii şi al păcii, Raiul a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului Serafimilor, au descins într-un loc de reuniune al rivalilor din clanul Heruvimilor. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale sfinţilor Pic şi Poc. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de apostoli, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, aureole sparte şi aripi fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Arsenie Cămătarul, temut membru al clanului Serafimilor, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a dat de Đracu’.”, a declarat sfântul Gheorghe.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, Viaţa de Apoi a Raiului va putea reveni, în sfârşit, la normalitate.
17 iun, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat.
12 iun, 2014
Proces colectiv Spiru Haret
Participati la cel mai mare proces colectiv impotriva Spiru Haret
Formular inscriere proces colectiv Spiru Haret
Ofensiva oamenilor impotriva Spiru Haret si Ministerului Educatiei. Procese colective impotriva Spiru Haret si Ministerul Educatiei de mare amploare
Procesul colectiv se adreseaza absolventilor Spiru Haret promotiile 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 forma de invatamant FR SI ID
Formular I: Recunoasterea diplomelor Spiru Haret pentru absolventii Spiru Haret promotiile 2009,2010,2011,2012,2013 forma de invatamant FR SI ID
Costuri: onorariu de 200 lei plus tva de persoana pentru intreg procesul – fond si recurs
Taxe de timbru: 50 lei de persoana
Acte necesare: – copie acte de studii
- copie chitante
- copie adeverinta de studiu
Formular II: Eliberarea diplomelor Spiru Haret pentru absolventii Spiru Haret promotiile 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 forma de invatamant FR SI ID
Costuri: onorariu de 200 lei plus tva de persoana pentru intreg procesul – fond si recurs
Taxe de timbru: 50 lei de persoana
Acte necesare: – copie acte de studii
- copie chitante
- copie adeverinta de studiu


http://procescolectivspiruharet.wordpress.com/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ