Top media: Care au fost cei mai mediatizaţi politicieni

| 31 oct, 2013

Remus Cernea ocupă primul loc în topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute în studiourile televiziunilor în luna august, conform mediaTRUST.

Topul celor mai mediatizaţi lideri politici este dominat de Remus Cernea, care a petrecut în studiourile TV nu mai puţin de 898 de minute, conform analizei mediaTRUST. Locul doi este ocupat de preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu cu 624 minute. Vadim Tudor, liderul PRM, care se judecă în prezent pentru şefia partidului, ocupă locul trei în topul mediaTRUST, cu 505 minute petrecute în studio.

Liderul PNL, Crin Antonescu a înregistrat 238 de minute, ocupând astfel poziţia cinci în clasament. În luna septembrie, premierul Victor Ponta se găseşte pe locul şase in top, cu 160 de minute înregistrate, fiind urmat de preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu cu 85 de minute şi  liderul Mişcării Populare, Eugen Tomac cu 84 de minute.
Corneliu Vadim Tudor a ocupat primul loc în topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute în studiourile televiziunilor în luna august.
Gabriela Vrânceanu Firea i-a luat locul Ecaterinei Andronescu

În topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice, din punct de vedere al numărului de prezenţe înregistrate în studio, Vlad Nistor, membru PNL, este politicianul cu cele mai multe prezenţe (20). Din partea PSD-ului, cel mai activ reprezentant este Gabriela Vrânceanu Firea care a înregistrat 12 prezenţe. Senatoarea PSD i-a luat locul Ecaterinei Andronescu, care în urmă cu o lună bifa 16 prezenţe în platourile TV, fiind reprezentantul cel mai activ al PSD. Alin Popoviciu este reprezentantul PDL-ului cu cele mai multe prezenţe în studio (12) în luna septembrie.
Din partea PPDD, Daniel Fenechiu şi Florin Condurăţeanu au înregistrat fiecare câte 11 prezenţe în platourile televiziunilor.

Analiştii de serviciu
Editorul DC News, Bogdan Chirieac, cu 34 de prezenţe îşi menţine locul de lider în topul celor mai mediatizaţi analişti politici. Locul doi este ocupat de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, cu 31 de apariţii. Sociologul Marius Pieleanu  ocupă poziţia a treia, cu 26 de prezenţe în studio.
Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24).  Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna septembrie 2013.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ