Topul jucătorilor care au câștigat cel mai mult din tenis în 2014. GRAFIC

| 12 dec, 2014

Liderul mondial al circuitului masculin de tenis, sârbul Novak Djokovic, a câștigat în anul 2014 peste 14 milioane de dolari în circuitul masculin doar din turneele jucate, la mare distanță de elvețianul Roger Federer (9,4 milioane) și de spaniolul Rafael Nadal (6,7 milioane).

În Top 10 este concentrată aproape jumătate din câștigurile obținute de primii 100 de jucători, informează cotidianul francez L’Equipe.

Djokovic, care s-a impus la Turneul Campionilor și Wimbledon, mai câștigând și 5 turnee din Seria Masters îi depășește clar pe ceilalți rivali. Stan Wawrinka, care s-a impus la Wimbledon, este abia pe locul 4, cu 5,6 milioane de dolari câștigate, în timp ce Marin Cilic, câștigător la US Open, e pe 5, cu aproape un milion mai puțin câștigat decât elvețianul.

iui

Federer, Djokovic și Nadal conduc și într-un top al jucătorilor cu cele mai mari câștiguri adunate din tenis de-a lungul timpului, în timp ce Pete Sampras, retras din activitate, s-ar situa pe locul 4.

Jucătorii cu cele mai mari câștiguri încă aflați în activitate.

Jucătorii cu cele mai mari câștiguri încă aflați în activitate.

Jucătorii cu cele mai mari câștiguri, retrași din activitate.

Jucătorii cu cele mai mari câștiguri, retrași din activitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ