Tragedia de la COLECTIV: Toată lumea îi caută. E un COŞMAR!

| 31 oct, 14:51

Drama prin care trec familiile tinerilor care au fost, vineri seară, în clubul Colectiv, continuă. Sunt părinţi care nu dau de copiii lor şi îi caută disperaţi atât la spitale, cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Mai mulţi studenţi sunt pe listele de la spitale. Unii sunt în stare foarte gravă şi se zbat între viaţă şi moarte. Aproape 200 de persoane au ajuns la spital. Puţini dintre ei au scăpat doar cu răni superficiale. Sunt momente cruciale pentru mai multe familii care nu îşi găsesc apropiaţii.

Citeşte şi: Cea mai mare TRAGEDIE. MĂRTURII DEVASTATOARE ale supravieţuitorilor

Paul Alexandru Georgescu a fost căutat de familie toată noaptea şi nu a fost găsit.

 

Şi Monica Tănăsoiu este o tânără pe care apropiaţii au dat-o dispărută. Monica Tănăsoiu Aceasta lucrează într-o agenţie de publicitate din Bucureşti şi vineri s-a hotărât să iasă din Clubul Colectiv, la lansarea albumului formaţiei Goodbye To Gravity. Familia a făcut apel către toţi prietenii fetei pentru a o găsi. Monica nu a fost găsit nici în club, nici la vreun spital unde au fost repartizaţi morţii.

Laurenţiu Varlan şi iubita sa, ambii din Vaslui, sunt căutaţi de familia disperată a tânărului, care nu a mai primit niciun semn de la cei doi aseară.

Alte două fete sunt date dispărute după ce au fost aseara în clubul în care a fost incendiul. Numele lor sunt Enache Diana Elena (mijloc) şi Oprita Carmen Irina (cunoscută drept Karina Opriţă de prieteni si colegi, dreapta).

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 19:15
Claudia
CASTIGURI GARANTATE
PENTRU TOATE LOCALITATILE!! BANI DIN PRIMA LUNA!! 100-285 de EURO LUNAR! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ