TRAGEDIE. Soţia unui milionar român s-a aruncat de la mansarda vilei

| 06 aug, 12:01

Sotia lui Neculai Micu, patronul Redcon 1, şi-a pus capãt zilelor, aruncându-se de la mansarda propriei locuinţe, aflatã în zona rezidenţialã a Vasluiului, de pe Delea, scrie Vremeanoua.ro.

Coca Micu a fost dusă de urgenţă la spital şi apoi transferată la o unitate medicală din Iaşi unde a şi murit. Cu două săptămâni în urmă aceasta a mai avut o tentativă de suicid. A înghiţit un pumn de pastile. Atunci a fost internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vaslui. Curios este faptul că aceasta a fost externată foarte repede, deşi suferea de o depresie puternică.

Coca Micu s-a prăbuşit de la o înălţime de şapte metri, iar în urma căzăturii s-a ales cu traume puternice.  A fost transportată la spital şi stabilizată, apoi mutată la o unitate medicală din Iaşi. Rănile provocate de impactul cu solul i-au fost fatale, în ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

Neculai Micu este cel care deţine, în prezent, societatea Redcon 1 sau Radicalul Roşu, cum mai este cunoscut în Vaslui. Este o firmã care vinde materiale de construcţii, iar în ultima perioadă este condusã de fiul acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ