TRAGEDIE la mare. O tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti

| 08 aug, 11:14

Un val de tragedii s-a produs pe litoral. După ce vineri cinci persoane au dispărut în apele mării, sâmbătă dimineaţă o tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti, după ce a vrut să înoate după o noapte de petrecere. Tragedia vine după ce un tânăr de 18 ani s-a inecat tot la Costineşti, vineri, sub ochii prietenei sale, informează Romania TV.

 

Marea și-a luat din nou tributul în vieți, la Costineşti. O familie care-și trimisese copilul la distracție pe litoral, este acum îndoliată.

O turistă de 21 de ani din satul Flămânzi (județul Botoșani) s-a înecat sâmbătă, în jurul orei 5.00. Fata ieşise cu un grup de prieteni cu care a băut câteva pahare şi apoi a vrut să facă o baie să se răcorească. Marea era foarte agitată, dar asta nu i-a oprit. La un moment dat, tânăra a sărit de pe un dig și nu a mai fost văzută, scrie reporterntv.ro.

Prietenii ei nu au intrat să o caute în apă, dar au anunțat autoritățile. La fața locului au ajuns echipajele Pompierilor, Salvării și Poliției, oamenii legii reușind, într-un târziu, să o scoată pe nisip. Medicii au început manevrele de resuscitare dar, după câteva zeci de minute în care fata nu a răspuns la stimuli a fost declarat decesul.

Culmea, la 200 de metri de locul în care salvatorii încercau să o readucă pe fată la viaţă un alt tânăr s-a gândit că o baie la răsărit ar fi grozavă, în ciuda valurilor mari. Curenţii puternici l-au tras însă în larg şi a fost în pericol să se înece şi el. Echipele de intervenţie, aflate deja la faţa locului, au intervenit, la fel şi alte persoane aflate pe mal, şi au reuşit să-l aducă la mal.

Vineri, tot la Costineşti, un tânăr care a vrut să sărbătorească pe litoral intrarea la facultate s-a înecat sub ochii prietenei. Ambii se urcaseră pe o saltea pneumatică și au fost purtați în larg de curenți. Doar fata știa să înoate, dar în momentul în care salteaua a fost răsturnată de valuri nu a mai reușit să-și țină prietenul la suprafață. Nici ea nu ar fi supraviețuit, probabil, fără intervenția unui bărbat care, de pe plajă, observase întreaga scenă.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ