VIDEO ŞOCANT: Tragedie din cauza unei fotografii. Ce a păţit o ADOLESCENTĂ

| 11 mai, 10:50

Imagini tulburătoare cu adolescenta care şi-a pierdut viaţa din cauza unei fotografii pe un vagon de tren, în Iaşi. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei, după ce a fost electrocutată. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Două adolescente din Iaşi au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au curentat pe un tren, unde voiau să facă o fotografie inedită. Din cauza arsurilor foarte grave, una dintre fete din păcate a murit.

În momentul în care tinerele s-au urcat pe tren s-a produs un arc electric. Una dintre fete a fost aruncată de pe vagon, iar cealaltă a luat foc. Un trecător a urcat pe vagon şi i-a stins hainele.

Adolescenta de 17 ani se află în continuare internată la spitalul de Pediatrie din Iaşi. Nu este prima oară când această modă a fotografiilor pe tren face victime printre tineri, scrie romaniatv.net.

Vă reamintim că trei tinere cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au fost in cursul dupa-amiezii de vineri in zona trenurilor stationate in spatele sediului Jandarmeriei din Iasi, in ideea de a-si face cateva poze. Doua dintre fete s-au urcat pe vagoane, in timp ce cealalta tanara le facea poze de jos. La un moment dat, una dintre tinere a atins un cablu de inalta tensiune de la reteaua cailor ferate. Cealalta colega a incercat sa o salveze, insa s-a electrocutat si ea. Intre timp, un barbat care trecea pe pasarela pietonala din zona a auzit tipetele disperate si a fugit repede catre cele doua fete. Fara sa stea pe ganduri, barbatul s-a suit pe vagonul respectiv si a reusit in scurt timp sa le salveze pe cele doua victime.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ