TRAIAN BĂSESCU, avertisment voalat: Dacă aş fi fost preşedinte ...

| 13 iul, 11:33

Traian Băsescu a scris pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre UNIREA României cu Republica Moldovă şi susţine că "este o necesitate strategică în mod egal și pentru România și pentru R.Moldova."

Mesajul lui Traian Băsescu:

"Dacă aș fi fost Președinte !
Duminică, în jurul orei 14.00, la București, a sosit un grup de cîteva sute de tineri din Republica Moldova.
Tinerii au parcurs pe jos distanța de la Chișinău la Ungheni (120 km) pentru a aduce mesajul generației tinere de unire a Republicii Moldova cu România.
Este cel mai puternic semnal dat de tinerii pro-români de peste Prut.
Dacă aș fi fost Președinte cu siguranță i-aș fi așteptat cu masa pusă, cu un spectacol de muzică populară dat în curtea palatului și le-aș fi vorbit despre nevoia de reunificare a ambelor țări.
Sunt destui care cred că unirea cu Republica Moldova ar fi o favoare pe care România ar face-o fraților de peste Prut. Profund greșit. Eu susțin categoric faptul că unirea este o necesitate strategică în mod egal și pentru România și pentru R.Moldova. Acum este un moment bun ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să-și spună apăsat dorința de UNIRE.
What have you been up to?", a scris fostul preşedinte pe Facebook.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre problema aeronavei prezidențiale

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ